Etiket Sonuçları: öğretim

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili Kasım ayı örnek soruları yayımlandı.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay örnek soru kitapçığı yayımlamaya devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili örnek sorular yayımlandı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen etkinlikler okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda  ayet ve hadis okumaları, Yediler Okuyor Etkinliği, şiir ve kitap okuma etkinlikleri, mevlid etkinlikleri, Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma faaliyetleri,spor etkinlikleri, Evin Okula Yaklaşması çalışmaları ve buna benzer bir çok etkinlik ve çalışma düzenlenmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.