Etiket Sonuçları: öğretim

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen etkinlikler okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda  ayet ve hadis okumaları, Yediler Okuyor Etkinliği, şiir ve kitap okuma etkinlikleri, mevlid etkinlikleri, Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma faaliyetleri,spor etkinlikleri, Evin Okula Yaklaşması çalışmaları ve buna benzer bir çok etkinlik ve çalışma düzenlenmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Özgün Çalışmalar ve Etkinlikler Portalı yayın hayatına başlamıştır.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.