Etiket Sonuçları: şeh

Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitime devam edebilmeleri için yqpılan çalışmalar kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine kamelyalar yerleştirilmiştir. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Davetimizi kırmayarak okulumuzu ziyarete gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKYÜREK beyefendiye teşekkür ediyoruz.Ayrıca Cihanbeyli Belediye başkanımız sayın Mehmet KALE beyfendiye ve İsmet KART abimizede yaptıkları destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun bahçe duvarına Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ferforje yapımına başlanmış olup Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKyürek beyefendi ve vesile olan Ak Parti İlçe Başkanı sayın Serdar Karaburun beyefendiye teşekkür ediyoruz.

Konya Büyükşehir Belediye´mizin bir başka hizmeti olan Bilgehane, gezici kütüphane, okulumza gelerek öğrencierimiz ile buluştu. Öğewncilerimizin büyük ilgisini toplayan Bilgehane sayesinde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de farklı bir gün geçirdiler. Konya Büyükşehir Belediye´mize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin öğrenciler için hazırlamış olduğu Bilim Tırı tekrar okulumuza geldi. Bütün öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği ve birçok yeni bilgi öğrendiği Bilim Tırı için Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu program ile kutlandı. Şehitlerimiz anıldı.

Ünlü sunucu Süleyman Karaca okulumuzu ziyareti sırasında "Bilim Tırı"nda, Z-Kütüphanemizde, halısahamızda ve sınıflarımızda incelemelerde bulunarak röportajlar yapmıştır. Kendisine okulumuz ziyaret ettiği ve öğrencilerimizle yakından ilgilendiği için teşekkür ederiz.

Medeniyet Okulu´nun Nisan Ayı değeri olan "Nezaket saygınlığa götürür, kabalık zillete düşürür." konulu etkinlik okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Resimler için tıklayın.

"Süleyman Nerede?" adlı televizyon programıyla tanınan Konya´mızın ünlü televizyoncularından Süleyman Karaca, Konya Büyükşehir Belediye´mizin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında okulumuza gelen "Bilim Tırı"nı, "Cesaret" konulu tiyatro çalışmasını ve okulumuzda yapılan diğer çalışmaları çekmek üzere okulumuza gelmiştir. Kendisine ve Konya Büyükşehir Belediye´mize teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilim Tırı okulumuz ve öğrencilerimizle bulıuştu. Resimler için tıklayın.

Mrt

Medeniyet Okulu´nun Mart Ayı değeri olan "Cesaret on kısımdır biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır." ile ilgili etkinlik okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Resimler için tıklayın.