Etiket Sonuçları: şiir

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafında düzenlenen tören ile birlikte ulu önder Mustafa Kemal Atatürk saygı ve sevgi ile anıldı.

"29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası" münasebetiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.Programa bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Programda öğrencilerimiz haftanın önemiyle ilgili yazı ve şiirlerini okudular.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulü coşku ve heyecan içinde kutlandı.