Etiket Sonuçları: başarı

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzun bilgi yarışmasında göstermiş olduğu başarıyı Cihanbeyli’nin Sesi gazetesinde haber yaparak okuyucularına duyuran ve bizi onurlandıran Sayın Mevlüt Çivi’ye teşekkür ederiz.

Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında üstün bir başarı örneği göstererek ilçe birincisi olan ve ilçemizi Konya´da temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize okul müdürümüz Ercan Kerimoğlu ve öğretmenler tarafından hediyeler verildi. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Haz

Başarının en önemli kurallarından birinin birlik olmak oldugunu bilen öğretmenlerimiz ve aileleri, birlik içerisinde çalışarak başarıların yakalandığı 2016-2017 yılının yorgunluğunu atmak ve icinde bulunduğumuz mübarek Ramazan aynının coşkusunu bir nebze daha artırabilmek amacıyla iftar yemeğinde buluştular.

Bir devlet kurumunun olması gerektiği gibi profesyonel, bir aile gibi samimi ve basarılı gecen bir yılın ardından tüm öğretmenlerimize tesekkur ederiz. Genç ve kaliteli kadromuzun gelecek senelerde de nice basarılar elde etmesini dileriz.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.

Haz

Sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarımız Konya basınında da yer buldu. Okulumuz kaleli yakan top müsabakalarında Konya ikincisi olmuştu.