Etiket Sonuçları: başarılar

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında üstün bir başarı örneği göstererek ilçe birincisi olan ve ilçemizi Konya´da temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize okul müdürümüz Ercan Kerimoğlu ve öğretmenler tarafından hediyeler verildi. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarımız Konya basınında da yer buldu. Okulumuz kaleli yakan top müsabakalarında Konya ikincisi olmuştu.