Etiket Sonuçları: başkan

Okulumuzda öğrenci temsilcisi seçilmesi için seçimler düzenlendi. Seçimler demokrasi şöleni havasında geçti. Bu süreçte demokrasi bilinci, arkadaşlık ve aidiyet gibi duyguları pekişti. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri de tebrik ederiz.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitime devam edebilmeleri için yqpılan çalışmalar kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine kamelyalar yerleştirilmiştir. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Davetimizi kırmayarak okulumuzu ziyarete gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKYÜREK beyefendiye teşekkür ediyoruz.Ayrıca Cihanbeyli Belediye başkanımız sayın Mehmet KALE beyfendiye ve İsmet KART abimizede yaptıkları destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun bahçe duvarına Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ferforje yapımına başlanmış olup Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKyürek beyefendi ve vesile olan Ak Parti İlçe Başkanı sayın Serdar Karaburun beyefendiye teşekkür ediyoruz.

Konya Büyükşehir Belediye´mizin bir başka hizmeti olan Bilgehane, gezici kütüphane, okulumza gelerek öğrencierimiz ile buluştu. Öğewncilerimizin büyük ilgisini toplayan Bilgehane sayesinde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de farklı bir gün geçirdiler. Konya Büyükşehir Belediye´mize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin öğrenciler için hazırlamış olduğu Bilim Tırı tekrar okulumuza geldi. Bütün öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği ve birçok yeni bilgi öğrendiği Bilim Tırı için Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.