Etiket Sonuçları: başladı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

8.Sınıf öğrencilerimizi Haziran döneminde yapılacak sınava hazırlamak için çalışmalarımıza başladık.Hafta sonu yapılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız ile birlikte hafta içi derslerden sonra eğitim koçu önderliğinde çocuklarımıza eğitim vermekteyiz.Çocuklarımız için okul saatleri dışında gönüllü olarak ders anlatan öğretmenlerimize ve eğitim koçluğu yapan sosyal bilgiler öğretmenimiz Engin ÇAKAS ‘ a teşekkür ederiz.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.