Etiket Sonuçları: belgesi

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Okulun eve yakınlaşması projesi kapsamında okulumuzda ailelere ve öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapılmaya devam etmektedir.

Gönüllü topluma hizmeti çalışmaları kapsamında okullumuz öğrencileri yaşlılara ziyaretlerde bulunmuşlardır. Hayat tecrübesi ve dini bilgileri kuvvetli olan yaşlılarımız öğrencilerimizin ufkunu genişletmiş ve çeşitli bilgiler vermişlerdir.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Aralık ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Kasım ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Ekim ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.