Etiket Sonuçları: bit

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

30.05.2016 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak Bilim Fuarına davetlisiniz.

Ünlü sunucu Süleyman Karaca okulumuzu ziyareti sırasında "Bilim Tırı"nda, Z-Kütüphanemizde, halısahamızda ve sınıflarımızda incelemelerde bulunarak röportajlar yapmıştır. Kendisine okulumuz ziyaret ettiği ve öğrencilerimizle yakından ilgilendiği için teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilim Tırı okulumuz ve öğrencilerimizle bulıuştu. Resimler için tıklayın.