Etiket Sonuçları: dans

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili Kasım ayı örnek soruları yayımlandı.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay örnek soru kitapçığı yayımlamaya devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili örnek sorular yayımlandı.

Kızılay Haftası kapsamında düzenlen Kan Bağışı Kampanyası için duvarlar ve panolar süslenmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul tarafından geliştirilen örnek ve özgün uygulama kapsamında okul olarak ilçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni´ne tüm öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle katıldık. Öğrencilerimiz tören alanına yürürkenk kendi yazdıkları marşı okudular. Bu marş halk tarafından ilgiyle karşılandı. Katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.