Etiket Sonuçları: eğitim

Kızılay haftası ile ilgili çalışmalarımız kapsamında Cihanbeyli Kaymakamı Sn. Mustafa Kutlu´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şemseddin Aykut´a, Cihanbeyli İlçe Jandarma Komutanı Sn. Yzb. Yasin Keskin´e, Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Sn. Kenan Kara´ya, Faik Türkmen Ortaokulu Müdürü Sn. Derviş Aydeniz´e, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Levent Üçlere davetiyelerimizi ulaştırdık. Misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları turnuvalarındaki okulumuzun kullanacağı formaları yaptıran kıymetlı sponsorlarımız Ekinciler Hazır Beton ailesi adına Mustafa EKİNCİ’ye ve Makasçı Ahmet ailesi adına Muhammed SATILMIŞ’a forma hediye ederek okulumuza yapılan maddi ve manevi destek için teşekkür ettik.

Okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Cihanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler kategorisi futbol turnuvasında İlçe Birincisi olmuştur.ilçemizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Konya’da temsil edecektir.Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN ve futbolcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

8.Sınıf öğrencilerimizi Haziran döneminde yapılacak sınava hazırlamak için çalışmalarımıza başladık.Hafta sonu yapılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız ile birlikte hafta içi derslerden sonra eğitim koçu önderliğinde çocuklarımıza eğitim vermekteyiz.Çocuklarımız için okul saatleri dışında gönüllü olarak ders anlatan öğretmenlerimize ve eğitim koçluğu yapan sosyal bilgiler öğretmenimiz Engin ÇAKAS ‘ a teşekkür ederiz.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Kasım ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafında düzenlenen tören ile birlikte ulu önder Mustafa Kemal Atatürk saygı ve sevgi ile anıldı.

TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından tanıtıldı.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Ekim ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.

30.05.2016 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak Bilim Fuarına davetlisiniz.

Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Nurgül Yılmaz ve öğrencilerimizin organize ettikleri Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet Akca´nın katılımları ile gerçekleşti.