Etiket Sonuçları: ederiz

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı´nı okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Törene öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de katıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.