Etiket Sonuçları: emek

Okulumuzda öğrenci temsilcisi seçilmesi için seçimler düzenlendi. Seçimler demokrasi şöleni havasında geçti. Bu süreçte demokrasi bilinci, arkadaşlık ve aidiyet gibi duyguları pekişti. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri de tebrik ederiz.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri olarak öğretmenler günü münasebetiyle yemek organizasyonu düzenlendi. Başta emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğretmenler gününü kutlarız.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Mustafa Kemal Atatürk

Başta okulumuzun vefakar ve cefakar öğretmenleri olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.