Etiket Sonuçları: haftası

Kızılay haftası kapsamında yürüttüğümüz "Bir Damla Umut" filminin çekimlerini tamamladık. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hafta sonu gönüllü olarak okulumuza gelerek çalışmalara devam eden öğrencilerimize ve sorumlu Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Fatmanur Balcı´ya teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Kızılay Haftası nedeni ile organize edilen kan bağışı etkinliğinin geniş kitlelere ulaşması için sorumlu Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Fatmanur Balcı ile Cihanbeyli sokaklarında dolaşıp halkı bilgilendirmiştir. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kızılay işbirliği ile gerçekleşen kan bağışı kampanyası 19 Kasım 2018 tarihinde 12.30 ile 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimiz okulun son haftasında mezuniyet etkinliği düzenlediler. Etkinlikte, iftar yemegi, çeşitli gösteriler ve slaytla çalısmaları yer aldı.

Emegi gecen butun öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu, huzurlu ve basarılı olmasını yüce Allah´tan niyaz ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Kur´an tilaveti, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma, şiirler, sine vizyon gösterileri,koro, ilahiler, oratoryo ve tiyatro gösterisi ile devam etti. Program sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.