Etiket Sonuçları: kutlama

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili Kasım ayı örnek soruları yayımlandı.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay örnek soru kitapçığı yayımlamaya devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili örnek sorular yayımlandı.

Okulumuzda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v)´in doğum haftası sebebiyle etkinlikler düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kızılay Haftası kapsamında düzenlen Kan Bağışı Kampanyası için duvarlar ve panolar süslenmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kızılay haftası ile ilgili çalışmalarımız kapsamında Cihanbeyli Kaymakamı Sn. Mustafa Kutlu´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şemseddin Aykut´a, Cihanbeyli İlçe Jandarma Komutanı Sn. Yzb. Yasin Keskin´e, Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Sn. Kenan Kara´ya, Faik Türkmen Ortaokulu Müdürü Sn. Derviş Aydeniz´e, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Levent Üçlere davetiyelerimizi ulaştırdık. Misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.

Okul tarafından geliştirilen örnek ve özgün uygulama kapsamında okul olarak ilçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni´ne tüm öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle katıldık. Öğrencilerimiz tören alanına yürürkenk kendi yazdıkları marşı okudular. Bu marş halk tarafından ilgiyle karşılandı. Katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutlar, dualarımızın kabul olmasını ve hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ederiz. Hayırlı kandiller.

Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte okulumuz öğretmenlerinin gününü kutladık. Sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla dolu seneleri geride bırakıp nice ögretmenler günlerine ulaşmayı yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Mustafa Kemal Atatürk

Başta okulumuzun vefakar ve cefakar öğretmenleri olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

"29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası" münasebetiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.Programa bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Programda öğrencilerimiz haftanın önemiyle ilgili yazı ve şiirlerini okudular.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.