Etiket Sonuçları: lisesi

Okulun eve yakınlaşması projesi kapsamında okulumuzda ailelere ve öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapılmaya devam etmektedir.

Gönüllü topluma hizmeti çalışmaları kapsamında okullumuz öğrencileri yaşlılara ziyaretlerde bulunmuşlardır. Hayat tecrübesi ve dini bilgileri kuvvetli olan yaşlılarımız öğrencilerimizin ufkunu genişletmiş ve çeşitli bilgiler vermişlerdir.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında ilçe birincisi olmuş ve Konya’da düzenlenecek yarışmalarda ilçemizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Okulumuzun müzik öğretmeni Deniz Dağıstan´a ve öğrencilerimize bu anlamlı gün adına hazırladıkları, herkesin beğenisini kazanan çalışma için teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri olarak öğretmenler günü münasebetiyle yemek organizasyonu düzenlendi. Başta emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğretmenler gününü kutlarız.

Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte okulumuz öğretmenlerinin gününü kutladık. Sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla dolu seneleri geride bırakıp nice ögretmenler günlerine ulaşmayı yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Mustafa Kemal Atatürk

Başta okulumuzun vefakar ve cefakar öğretmenleri olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Başta Görsel Sanatlar öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulü coşku ve heyecan içinde kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 1–7 Mart “Deprem Haftası” nedeniyle deptem tatbikatı ve bilinçlendirme etkinlikleri yapıldı.

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvalarında dereceye giren okullara ödülleri Seniha Ali Fuat Belgin Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi´nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Okul olarak 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde aldığımız birincilikle ödül törenine okulumuz damgasını vurmuştur. Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yasemin Kadana´yı tekrar tebrik ederiz. Kupalar ve madalyalar için tıklayınız.