Etiket Sonuçları: meb

Kızılay haftası kapsamında yürüttüğümüz "Bir Damla Umut" filminin çekimlerini tamamladık. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kızılay haftası ile ilgili çalışmalarımız kapsamında Cihanbeyli Kaymakamı Sn. Mustafa Kutlu´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şemseddin Aykut´a, Cihanbeyli İlçe Jandarma Komutanı Sn. Yzb. Yasin Keskin´e, Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Sn. Kenan Kara´ya, Faik Türkmen Ortaokulu Müdürü Sn. Derviş Aydeniz´e, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Levent Üçlere davetiyelerimizi ulaştırdık. Misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kızılay işbirliği ile gerçekleşen kan bağışı kampanyası 19 Kasım 2018 tarihinde 12.30 ile 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Okul tarafından geliştirilen örnek ve özgün uygulama kapsamında okul olarak ilçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni´ne tüm öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle katıldık. Öğrencilerimiz tören alanına yürürkenk kendi yazdıkları marşı okudular. Bu marş halk tarafından ilgiyle karşılandı. Katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından ortak okuma çalışmaları yapıldı. Ayrıca Ali Fuat Başgil´in "Gençlerşe Başbaşa" kitabı okunup müzakere edildi.

Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okul bireytlerinin memnuniyetini ölçmek için geçen senelerde düzenlenen anketlere bir yenisi daha eklenmiştir.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen etkinlikler okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda  ayet ve hadis okumaları, Yediler Okuyor Etkinliği, şiir ve kitap okuma etkinlikleri, mevlid etkinlikleri, Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma faaliyetleri,spor etkinlikleri, Evin Okula Yaklaşması çalışmaları ve buna benzer bir çok etkinlik ve çalışma düzenlenmektedir.

Okulumuz Mesleki Tatbikat Çalışmalar Kulübü etkinlikleri düzenlenmiştir.

Rehberlik servisi tarafından okul ortamını daha kaliteli bir hale getirebilmek ve okul ortamını kullanan bireylerin görüşlerini alabilmek amacıyla Okul Ortamını Değerlendirme Anketi uygulandı.

Okulumuzda sınıflarımıza bilim medeniyet tarihimizde ilim ve hikmet dünyasındaki öncü şahsiyetlerin isimleri verilmiştir. Bu sayede Türk bilim adamları saygıyla anılmış olup aynı zamanda çocuklarımıza tarih ve medeniyet bilincimiz aşılanmıştır.

Velilerimiz ile öğretmenlerimizin daha rahat görüşmeleri, çocuklarımızın geleceğini daha rahat planlayabilmemiz için veli görüşme odası düzenlenmiştir.