Etiket Sonuçları: seçim

Okulumuzda öğrenci temsilcisi seçilmesi için seçimler düzenlendi. Seçimler demokrasi şöleni havasında geçti. Bu süreçte demokrasi bilinci, arkadaşlık ve aidiyet gibi duyguları pekişti. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri de tebrik ederiz.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.