Etiket Sonuçları: tatil

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Uyar koordinatörlüğünde okul mescidimizde öğrencilerimize uygulama dersleri yapılmaktadır.

Okul Rehber öğretmenimiz Muhammet Öz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Çocukların ve gençlerin gelişim dönemi evrelerini bilmek, özelliklerini tanımak ve iletişim kurmak" temalı konferans düzenlenmiştir.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.

Okul idaresi ve öğretmenleri olarak birinci dönem boyunca düzenli ve etkili çalışarak başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğrencilerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmesini dileriz. İyi tatiller.