Etiket Sonuçları: teşekkür

Kızılay haftası kapsamında yürüttüğümüz "Bir Damla Umut" filminin çekimlerini tamamladık. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrenci temsilcisi seçilmesi için seçimler düzenlendi. Seçimler demokrasi şöleni havasında geçti. Bu süreçte demokrasi bilinci, arkadaşlık ve aidiyet gibi duyguları pekişti. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri de tebrik ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.

Konya İl Milli Eğitim Temel Eğitim´den Sorumlu Müdür Yardımcı´mız Sn. Ahmet Ciğerci okulumuzu ziyaret etti. Öncelikler öğretmenlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Sn. Ahmet Ciğerci daha sonra okulumuzu gezerek Okul Müdürü´müz Ercan Kerimoğlu´dan okulumuz hakkında bilgiler aldı. Kendisine ziyretinden ötürü teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayın.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı´nı okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Törene öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de katıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.