Etiket Sonuçları: tebrik

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında üstün bir başarı örneği göstererek ilçe birincisi olan ve ilçemizi Konya´da temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize okul müdürümüz Ercan Kerimoğlu ve öğretmenler tarafından hediyeler verildi. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte tüm İslam aleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Okul idaresi ve öğretmenleri olarak birinci dönem boyunca düzenli ve etkili çalışarak başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğrencilerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmesini dileriz. İyi tatiller.