Etiket Sonuçları: tler

Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları turnuvalarındaki okulumuzun kullanacağı formaları yaptıran kıymetlı sponsorlarımız Ekinciler Hazır Beton ailesi adına Mustafa EKİNCİ’ye ve Makasçı Ahmet ailesi adına Muhammed SATILMIŞ’a forma hediye ederek okulumuza yapılan maddi ve manevi destek için teşekkür ettik.

Okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Cihanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler kategorisi futbol turnuvasında İlçe Birincisi olmuştur.ilçemizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Konya’da temsil edecektir.Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN ve futbolcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

8.Sınıf öğrencilerimizi Haziran döneminde yapılacak sınava hazırlamak için çalışmalarımıza başladık.Hafta sonu yapılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız ile birlikte hafta içi derslerden sonra eğitim koçu önderliğinde çocuklarımıza eğitim vermekteyiz.Çocuklarımız için okul saatleri dışında gönüllü olarak ders anlatan öğretmenlerimize ve eğitim koçluğu yapan sosyal bilgiler öğretmenimiz Engin ÇAKAS ‘ a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutlar, dualarımızın kabul olmasını ve hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ederiz. Hayırlı kandiller.