Etiket Sonuçları: yılı

Atatürk´ü vefatının 80. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Cihanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler kategorisi futbol turnuvasında İlçe Birincisi olmuştur.ilçemizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Konya’da temsil edecektir.Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN ve futbolcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

Haz

2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Karne dağıtımından sonra spor faaliyetlerinde başarılı olanlara ödüllerini takdim ettik. Takdir ve Teşekkür alanlar başta olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyoruz ve gelecek eğitim öğretim yıllarında daha basarılı olmalarını diliyoruz.