Etiket Sonuçları: yardımcı

Kızılay haftası ile ilgili çalışmalarımız kapsamında Cihanbeyli Kaymakamı Sn. Mustafa Kutlu´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şemseddin Aykut´a, Cihanbeyli İlçe Jandarma Komutanı Sn. Yzb. Yasin Keskin´e, Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Sn. Kenan Kara´ya, Faik Türkmen Ortaokulu Müdürü Sn. Derviş Aydeniz´e, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Levent Üçlere davetiyelerimizi ulaştırdık. Misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.

Okul tarafından geliştirilen örnek ve özgün uygulama kapsamında okul olarak ilçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni´ne tüm öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle katıldık. Öğrencilerimiz tören alanına yürürkenk kendi yazdıkları marşı okudular. Bu marş halk tarafından ilgiyle karşılandı. Katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte okulumuz öğretmenlerinin gününü kutladık. Sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla dolu seneleri geride bırakıp nice ögretmenler günlerine ulaşmayı yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası" münasebetiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.Programa bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Programda öğrencilerimiz haftanın önemiyle ilgili yazı ve şiirlerini okudular.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantımız 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 15.20´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

"Temizlik imandan gelir." anlayışıyla yola çıkarak her hafta en temiz sınıfımızı seçiyoruz ve kendilerini ödüllendiriyoruz.

Mesleki Rehberlik çalışmaları kapsamında Müdür Yardımcısı Selman Sarı, Rehberlik Öğretmeni Muhammet Öz, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Muhammet Akkaş, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İlhami Sönmez ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Engin Çakas gözetimindeki 8. sınıf öğrencilerimiz ilçemizde bulunan liselere ziyarette bulundular.

Konya İl Milli Eğitim Temel Eğitim´den Sorumlu Müdür Yardımcı´mız Sn. Ahmet Ciğerci okulumuzu ziyaret etti. Öncelikler öğretmenlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Sn. Ahmet Ciğerci daha sonra okulumuzu gezerek Okul Müdürü´müz Ercan Kerimoğlu´dan okulumuz hakkında bilgiler aldı. Kendisine ziyretinden ötürü teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayın.