Okul Ortamını Değerlendirme Anketi

Rehberlik servisi tarafından okul ortamını daha kaliteli bir hale getirebilmek ve okul ortamını kullanan bireylerin görüşlerini alabilmek amacıyla Okul Ortamını Değerlendirme Anketi uygulandı.

Okul geneli öğrenci memnuniyet anketi uygulayan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmenimiz Muhammet ÖZ tarafından uygulandı;

"Okulumuzda uygulanan öğrenci memnuniyet anketine her sınıf seviyesinden öğrenciler katılmıştır. Öğrenci memnuniyet anketinde;

Saygı

Güven

Disiplin

Arkadaşlık

Problem Çözme Yaklaşımı

Katılım Fırsatı

Sınıf Ortamı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi

Sınıf Rehber Öğretmeni

9 bölümden oluşan toplam 52 soruyla okulumuzu değerlendirmişlerdir.

Anket sonuçlarına göre Öğretmene ve okul idaresine zamanında ulaşabilme ve gerektiğinde okul idaresi ve öğretmenlerle iletişim kurabilme  konusunda öğrencilerin memnuniyet yüzdesi %85’dır.

Okul idaresine iletilen sorunların çözümlenmesi ve bu sorunların öğrenci istekleri doğrultusunda çözümlenmesi konusunda öğrenci memnuniyeti %73’dür.

Okul idaresi ve öğretmenlere güven konusunda öğrencilerimizin memnuniyet yüzdesi %92’dir.

Okulda güvenlik önlemlerinin alınması ve gerekli tedbirlerin alınması hususunda öğrencilerimizin memnuniyeti %83’dir.

Okulda öğrencilerle ilgili alınacak kararlarda öğrencilerin katılımının sağlanması konusunda öğrencilerin memnuniyet yüzdesi %86’dir.

Okulun fiziki imkanları konusunda öğrencilerimizin memnuniyetleri %82’dur.

Sosyal kültürel ve sportif faaliyetler konusunda öğrenciler %84 dir.

Okulumuzun Rehberlik ve Psikolojik Danışma servisinin memnuniyet oranı %97 dir.

Genel olarak öğrencilerimizin okulumuzdan memnuniyet oranı %87’dır.

29-03-201829-03-201829-03-201829-03-2018

Yayın: 17.01.2018 - Güncelleme: 29.03.2018 14:29 - Görüntülenme: 31