Tem

Okulumuzda Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi kapsamında velilerimize seminerler verildi.

Seminer Konuları:

1-Aile içi iletişim---------Zümrüt Eren

2-İletişim sorunları------Zümrüt Eren

3-Sağlıklı birey ve sağlıklı beslenme-------------Esme Karadeniz

4-Kadına karşı şiddetin önlenmesi-----------Muhammet Öz

5-Ergenlik dönemi özellikleri, ergenlikte davranış bozuklukları-----Muhammet Öz

6-Çocuklarda ahlaki gelişim--------Ümmügülsün Durukan

Hayırlı Bayramlar.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına ilişkin Merkezi Sınavlarına (LGS) girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz öğretmenlerinden İsa Metin Ağras yönetmenliğinde Erkekler Köyü - Mihriban isimli kadın hakları konulu tiyatro gösterisi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bağımlılık ile mücadele ile ilgili içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve gençlerin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutlarız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve Cihanbeyli halkının katılımıyla çoşku içerisinde kutladık. Kutlamamızada öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırladıkları gösteriler, danslar, şiirler, yazılar ve yarışmalar yer aldı. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve Tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun. Hayırlı kandiller.

Cihanbeyli Kaymakamlığı’nın Eğitimde Toplam Kaliteyi Arttırma projesi kapsamında Cihanbeyli’nin tüm ortaokulları arasında yapılan Bilgi Yarışmasında okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu geleneği bozmayarak yine ilçe 1.si olmuştur.Öğrencilerimiz Cemre AZMAN,Burak KARADENİZ,Alperen Aydın KÖYSÜREN,Ceyda KAŞIKÇI ve emeği geçen öğretmenlerimiz Engin ÇAKAS,Aslı DUYAR ve Melek AKDOĞAN’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

LGS kapsamında liselere giriş için yapılan Merkezi Sınav Başvurusu ve Uygulaması ile ilgili ayrıntılar için görseli inceleyiniz.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Seyit Ali Büyük´ün Konya´da okul zillerinin susması ile ilgili açıklaması ile okulumuzda bugünden itibaren öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin derse giriş-çıkışlarının bildirildiği zil uygulaması kaldırılmıştır. Zilsiz Okul Proje kapsamında zil uygulamasının kaldırılması ile öğrencilerin zamanı daha dikkatli kullanmaları, sorumluluk bilinci kazanmaları, güven duygularını yükseltmeleri ve hastalar, yaşlılar ve çocuklar olmak üzere çevreye rahatsızlık verilmemesi hedeflenmektedir.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve Tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili´ni kutlarız. Hayırlara vesile olmasını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı programlarla kutlandı. Programda, şiirler, yazılar, mektuplar ve türküler yer aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.