Atatürk´ü vefatının 80. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimiz Kızılay Haftası nedeni ile organize edilen kan bağışı etkinliğinin geniş kitlelere ulaşması için sorumlu Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Fatmanur Balcı ile Cihanbeyli sokaklarında dolaşıp halkı bilgilendirmiştir. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kızılay ile işbrliği çerçevesinde gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyasının davetiyesi hazırlanmıştır. Yapılan diğer çalışmalar da internet sitemizden paylaşılacaktır. Tüm Cihanbeyli halkı davetlidir.

Okulumuzda öğrenci temsilcisi seçilmesi için seçimler düzenlendi. Seçimler demokrasi şöleni havasında geçti. Bu süreçte demokrasi bilinci, arkadaşlık ve aidiyet gibi duyguları pekişti. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri de tebrik ederiz.

Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Okulumuzda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çoşku ve neşe ile kutladık. Emeği geçen ve katılan tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ederiz. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından ortak okuma çalışmaları yapıldı. Ayrıca Ali Fuat Başgil´in "Gençlerşe Başbaşa" kitabı okunup müzakere edildi.

Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Personellerin ve öğrencilerin adet ve acil durumlarda neler yapacağını hatırlatmak ve okulu en hızlı şekilde boşaltmayı sağlamak amacıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla okulumuzda ikaz alarmı tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Bir imam hatipli olarak öğrencilerimize rol model olan ve ilçemizdeki eğitimi idare eden İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Şemseddin Aykut´u ziyaret ettiler. Sayın Şemseddin Aykut´a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Sabri Gövez´e teşekkür ederiz.

Şbt

ilcemiz Müftülügünce görevlendirilen murakıp Yusuf SANCAR öğrencilerimizi bilgilendirdi.