Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Personellerin ve öğrencilerin adet ve acil durumlarda neler yapacağını hatırlatmak ve okulu en hızlı şekilde boşaltmayı sağlamak amacıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla okulumuzda ikaz alarmı tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Bir imam hatipli olarak öğrencilerimize rol model olan ve ilçemizdeki eğitimi idare eden İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Şemseddin Aykut´u ziyaret ettiler. Sayın Şemseddin Aykut´a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Sabri Gövez´e teşekkür ederiz.

Şbt

ilcemiz Müftülügünce görevlendirilen murakıp Yusuf SANCAR öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içi davranışları izlendi ve öğretmenler kurulu tarafından değerlendirildi.

Şbt

İş sağlığı ve okul güvenliği için gerekli tedbirler okul idaresi tarafından alınmıştır. Merdivenleriler kaymayı önleyici bantlar, pencerelere demir ve yönlendirme tabelası gibi bir çok tedbir alınmıştır.

Şbt

Okulumuz Bilişim öğretmeni Hüseyin Turan kişisel gelişim ve mesleki gelişim ile ilgili sunum yaptı ve Eba´ya yönelik materyal hazırlama ile ilgili bilgi verdi

Şbt

Okulumuz 5. sınıfları bilim adamlarını araştırıp onları taklit ederek tanıtımlarda bulundular.

Şbt

Okul Mescidlerinde Kuran-i Kerim okumaya uygun hale getirildi. Mescidlerimize rahleler alındı.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitime devam edebilmeleri için yqpılan çalışmalar kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine kamelyalar yerleştirilmiştir. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Okul bireytlerinin memnuniyetini ölçmek için geçen senelerde düzenlenen anketlere bir yenisi daha eklenmiştir.