Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları devam etmektedir.

Bu kapsamda çeşitli onarım çalışmaları yapılmış ve sınıflarımız temizlenmiştir.

Ayrıca ana sınıfının kaloriferleri güvenlik amacıyla kapatılmıştır.

Eyl

Okulumuz öğrencileri "Bir Çocuk Gelsin Bir Uçağa Dokunsun" Projesi kapsamında Ankara'da Teknofest alanını gezdiler. Öğrencilerimiz Teknofest'te büyük bir deneyim ve unutulmaz bir gün yaşadılar. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin'e, Konya Valisi Sn. Vahdettin Özkan'a, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat Yiğit'e,Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Sarıtaş'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.

May

"BİZİM OKULUMUZ" Projesi kapsamında Konya geneli tüm 8. sınıf öğrencilerimize yönelik yapılacak olan LGS öncesi son izleme ve değerlendirme uygulaması okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne, Konya Büyükşehir Belediyesi 'ne, Cihanbeyli Kaymakamlığı'na ve Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne teşekkür ederiz.

Ayrıca Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat Yiğit'e , Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay'a, Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Sarıtaş'a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.

May

Okulumuzda, Konya İtfaiye'sinin iş birliğiyle yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize, yangın öncesinde alınacak tedbirler ile yangın sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca yangına müdahele konusunda çeşitli uygulamalar gösterilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı bayramlar.

Kadir Gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapılmıştır.  Programı hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü kutlu olsun.

Mrt

İlçemizde düzenlenen IV. Konya Akıl ve Zeka Oyunları Ortaokullar Arası İlçe Finalinde öğrencilerimiz iki ayrı oyunda birinci oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Miraç Kandili'miz mübarek olsun.