Şbt

İş sağlığı ve okul güvenliği için gerekli tedbirler okul idaresi tarafından alınmıştır. Merdivenleriler kaymayı önleyici bantlar, pencerelere demir ve yönlendirme tabelası gibi bir çok tedbir alınmıştır.

Şbt

Okulumuz Bilişim öğretmeni Hüseyin Turan kişisel gelişim ve mesleki gelişim ile ilgili sunum yaptı ve Eba´ya yönelik materyal hazırlama ile ilgili bilgi verdi

Şbt

Okulumuz 5. sınıfları bilim adamlarını araştırıp onları taklit ederek tanıtımlarda bulundular.

Şbt

Okul Mescidlerinde Kuran-i Kerim okumaya uygun hale getirildi. Mescidlerimize rahleler alındı.

Şbt

Yeni yapılan kamelyalarımız için koruyucu vernik hediye eden Bilal DUVARCI’ya okulumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza yapılan kamelyaların hasarsız bir şekilde indirilmesi ve montajı esnasında bize destek olan Konyalı Japon Servisi´ne ve Mustafa Sucu´ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitime devam edebilmeleri için yqpılan çalışmalar kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine kamelyalar yerleştirilmiştir. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimiz tebrik ederiz. Tatilde iyi dinlemelerini ve güzel bir tatil geçirmelerini dileriz. Hayırlı tatiller.

Okul bireytlerinin memnuniyetini ölçmek için geçen senelerde düzenlenen anketlere bir yenisi daha eklenmiştir.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen etkinlikler okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda  ayet ve hadis okumaları, Yediler Okuyor Etkinliği, şiir ve kitap okuma etkinlikleri, mevlid etkinlikleri, Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma faaliyetleri,spor etkinlikleri, Evin Okula Yaklaşması çalışmaları ve buna benzer bir çok etkinlik ve çalışma düzenlenmektedir.

Okulumuz Mesleki Tatbikat Çalışmalar Kulübü etkinlikleri düzenlenmiştir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Rehberlik servisi tarafından okul ortamını daha kaliteli bir hale getirebilmek ve okul ortamını kullanan bireylerin görüşlerini alabilmek amacıyla Okul Ortamını Değerlendirme Anketi uygulandı.

Okulumuzda sınıflarımıza bilim medeniyet tarihimizde ilim ve hikmet dünyasındaki öncü şahsiyetlerin isimleri verilmiştir. Bu sayede Türk bilim adamları saygıyla anılmış olup aynı zamanda çocuklarımıza tarih ve medeniyet bilincimiz aşılanmıştır.

Velilerimiz ile öğretmenlerimizin daha rahat görüşmeleri, çocuklarımızın geleceğini daha rahat planlayabilmemiz için veli görüşme odası düzenlenmiştir.