3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları, Kaleli Yakan Top turnuvalarinda Cihanbeyli ilçesinde bütün okullar arasında hiç yenilgi almadan ilçe şampiyonu olan ve bölge ilçeler arasında da hiç yenilmeden bölge birincisi olarak Konya´da gruplara kalmış ve gruplardaki tüm takımları yenerek 31 ilçe içerisinde finallere kalıp ilçemizi ve okulumuzu başarıyla temsil etmiş, büyük bir mücadeleyle Konya il ikincisi olmuştur.

May

30.05.2016 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak Bilim Fuarına davetlisiniz.

Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet GENCER ve Cihanbeyli İlçe Garnizon Komutanı J. Bnb. Osman SAYGILI tarafından verildi.

Mrt

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları, Kaleli Yakan Top turnuvalarinda 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde Cihanbeyli ilçesinin namağlup şampiyonu olduk.

Mrt

Güven Belgin Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ortaokul 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri arası  "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" konulu şiir yarışmasında öğrencimiz Rüveyla Işıl İlhan 3. olmuştur.

Mrt

Konya 3. Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında oynananKaleli Yakan Top Turnuvasında okulumuzun hem erkek hem de kız takımları ayrı ayrı şampiyon olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasemin Kadana´yı tebrik ederiz.

Okulumuza yeni ve modern bir logo hazırlandı.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Haydi Bil Bakalım" Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerime ödülleri takdim edildi.