KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Cihanbeyli

BAŞARI TASADÜF DEĞİLDİR

Okulumuz Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışmasında Yine İlçe Birincisi oldu.

2017-2018'de Cihanbeyli Birincisi olduğumuzda çok mutlu olmuştuk.İlklerin zorluğunun yanında sevinci ve heyecanı vardı. Bu sevinci iliklerimizde hissettik.Amacımız nitelik ve nicelik olarak bunu devam ettirebilmek, başarı çıtamızı bir üst seviyeye yükseltmekti.

Başarı bir seyahattir hedef değil.Mutluluk gidilen yolun üzerindedir, yolun sonu değil.Yolun sonunda olsa ona vardığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu.Mutlu olmanın zamanı Bugündür, yarın değil. Biz bugün çok mutluyuz üst üste bu gururu yaşadığımız için.

Hiçbir başarı tasadüf değildir. Bu başarıda öğrencilerimiz Burak Karadeniz, Gülsena Kılıç, Latife Sevda Torun, Elif Nur Erdal ve azimle öğrencilerimizi çalıştıran Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Engin Çakas başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Cihanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler kategorisi futbol turnuvasında İlçe Birincisi olmuştur.ilçemizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Konya'da temsil edecektir.Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN ve futbolcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Ara

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu Haydi Bil Bakalım bilgi yarışmasında ilçe birincisi olmuş ve Konya'da düzenlenecek yarışmalarda ilçemizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Haz

Sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarımız Konya basınında da yer buldu. Okulumuz kaleli yakan top müsabakalarında Konya ikincisi olmuştu.

May

30.05.2016 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak Bilim Fuarına davetlisiniz.

Nis

Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet GENCER ve Cihanbeyli İlçe Garnizon Komutanı J. Bnb. Osman SAYGILI tarafından verildi.