Etiket Sonuçları: imam

Okulumuzun müzik öğretmeni Deniz Dağıstan´a ve öğrencilerimize bu anlamlı gün adına hazırladıkları, herkesin beğenisini kazanan çalışma için teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri olarak öğretmenler günü münasebetiyle yemek organizasyonu düzenlendi. Başta emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğretmenler gününü kutlarız.

Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte okulumuz öğretmenlerinin gününü kutladık. Sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla dolu seneleri geride bırakıp nice ögretmenler günlerine ulaşmayı yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Mustafa Kemal Atatürk

Başta okulumuzun vefakar ve cefakar öğretmenleri olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafında düzenlenen tören ile birlikte ulu önder Mustafa Kemal Atatürk saygı ve sevgi ile anıldı.

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan organ bağışı haftası kutlamak ve öğrencilerimizi sağlıklı yaşam bilincini kazandırmak için Cihanbeyli Ilçe Sağlık Müdürlüğü´nden gelen görevliler tarafından bir konusma yapılı ve okulumuz içerisinde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Görevli arkadaşlara, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

"29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası" münasebetiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.Programa bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Programda öğrencilerimiz haftanın önemiyle ilgili yazı ve şiirlerini okudular.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantımız 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 15.20´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından tanıtıldı.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Ekim ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.