Etiket Sonuçları: imam

Haz

Başarının en önemli kurallarından birinin birlik olmak oldugunu bilen öğretmenlerimiz ve aileleri, birlik içerisinde çalışarak başarıların yakalandığı 2016-2017 yılının yorgunluğunu atmak ve icinde bulunduğumuz mübarek Ramazan aynının coşkusunu bir nebze daha artırabilmek amacıyla iftar yemeğinde buluştular.

Bir devlet kurumunun olması gerektiği gibi profesyonel, bir aile gibi samimi ve basarılı gecen bir yılın ardından tüm öğretmenlerimize tesekkur ederiz. Genç ve kaliteli kadromuzun gelecek senelerde de nice basarılar elde etmesini dileriz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimiz okulun son haftasında mezuniyet etkinliği düzenlediler. Etkinlikte, iftar yemegi, çeşitli gösteriler ve slaytla çalısmaları yer aldı.

Emegi gecen butun öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu, huzurlu ve basarılı olmasını yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"Bütün ümidim gençliktedir."

M.Kemal Atatürk

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´mız kutlu olsun.

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Kur´an tilaveti, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma, şiirler, sine vizyon gösterileri,koro, ilahiler, oratoryo ve tiyatro gösterisi ile devam etti. Program sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Başta Görsel Sanatlar öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte tüm İslam aleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Okulumuzda başlatılan ve sınıflar arasında temiz olma rekabetine sahne olan uygulama kapsamında geçtiğimiz haftanın en temiz sınıfı 5D olarak belirlendi. 5D sınıfı öğrencileri ödüllerini Okul Müdürü Ercan Kerimoğlu ve sınıf öğretmenleri İsa Metin Ağras´a vekaleten Muhammet Öz´den aldılar. 5D sınıfı ödüllerini bir hafta boyunca sınıflarında sergileyecekler. Sınıfımızı üstün gayretleri sebebiyle tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz. Diğer sınıflarımızın da gelecek haftalarda bu ödüle layık olmalarını temenni ederiz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Öğretmenler odamız modernleştirilerek yenilendi.

"Temizlik imandan gelir." anlayışıyla yola çıkarak her hafta en temiz sınıfımızı seçiyoruz ve kendilerini ödüllendiriyoruz.