Etiket Sonuçları: imam

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilim Tırı okulumuz ve öğrencilerimizle bulıuştu. Resimler için tıklayın.

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvalarında dereceye giren okullara ödülleri Seniha Ali Fuat Belgin Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi´nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Okul olarak 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde aldığımız birincilikle ödül törenine okulumuz damgasını vurmuştur. Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yasemin Kadana´yı tekrar tebrik ederiz. Kupalar ve madalyalar için tıklayınız.

Fen ve Teknoloji Dersi Öğretmeni Muhammet Akkaş ve 6-D sınıfının hazırlamış oldukları "Eşofmanlı Şevket Hoca" Çalışması için tıklayınız.

Mrt

Medeniyet Okulu´nun Mart Ayı değeri olan "Cesaret on kısımdır biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır." ile ilgili etkinlik okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Resimler için tıklayın.