Etiket Sonuçları: imam

Okulumuzda başlatılan ve sınıflar arasında temiz olma rekabetine sahne olan uygulama kapsamında geçtiğimiz haftanın en temiz sınıfı 5D olarak belirlendi. 5D sınıfı öğrencileri ödüllerini Okul Müdürü Ercan Kerimoğlu ve sınıf öğretmenleri İsa Metin Ağras´a vekaleten Muhammet Öz´den aldılar. 5D sınıfı ödüllerini bir hafta boyunca sınıflarında sergileyecekler. Sınıfımızı üstün gayretleri sebebiyle tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz. Diğer sınıflarımızın da gelecek haftalarda bu ödüle layık olmalarını temenni ederiz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Öğretmenler odamız modernleştirilerek yenilendi.

"Temizlik imandan gelir." anlayışıyla yola çıkarak her hafta en temiz sınıfımızı seçiyoruz ve kendilerini ödüllendiriyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu program ile kutlandı. Şehitlerimiz anıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulü coşku ve heyecan içinde kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 1–7 Mart “Deprem Haftası” nedeniyle deptem tatbikatı ve bilinçlendirme etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda cuma namazları kılınmaya başlandı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlu olsun.

Haz

Sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarımız Konya basınında da yer buldu. Okulumuz kaleli yakan top müsabakalarında Konya ikincisi olmuştu.

Haz