Etiket Sonuçları: ortaokulu

Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte tüm İslam aleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Öğretmenler odamız modernleştirilerek yenilendi.

"Temizlik imandan gelir." anlayışıyla yola çıkarak her hafta en temiz sınıfımızı seçiyoruz ve kendilerini ödüllendiriyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu program ile kutlandı. Şehitlerimiz anıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulü coşku ve heyecan içinde kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 1–7 Mart “Deprem Haftası” nedeniyle deptem tatbikatı ve bilinçlendirme etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda cuma namazları kılınmaya başlandı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlu olsun.

Haz

Sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarılarımız Konya basınında da yer buldu. Okulumuz kaleli yakan top müsabakalarında Konya ikincisi olmuştu.

Haz

30.05.2016 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak Bilim Fuarına davetlisiniz.