Etiket Sonuçları: ortaokulu

TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından tanıtıldı.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Ekim ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

2017-2018 eğitim yılı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte egitim camiasına hayırlı olsun. Başarılı, huzurlu ve güzel bir yıl olmasını dileriz.

Haz

Başarının en önemli kurallarından birinin birlik olmak oldugunu bilen öğretmenlerimiz ve aileleri, birlik içerisinde çalışarak başarıların yakalandığı 2016-2017 yılının yorgunluğunu atmak ve icinde bulunduğumuz mübarek Ramazan aynının coşkusunu bir nebze daha artırabilmek amacıyla iftar yemeğinde buluştular.

Bir devlet kurumunun olması gerektiği gibi profesyonel, bir aile gibi samimi ve basarılı gecen bir yılın ardından tüm öğretmenlerimize tesekkur ederiz. Genç ve kaliteli kadromuzun gelecek senelerde de nice basarılar elde etmesini dileriz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimiz okulun son haftasında mezuniyet etkinliği düzenlediler. Etkinlikte, iftar yemegi, çeşitli gösteriler ve slaytla çalısmaları yer aldı.

Emegi gecen butun öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu, huzurlu ve basarılı olmasını yüce Allah´tan niyaz ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Kur´an tilaveti, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma, şiirler, sine vizyon gösterileri,koro, ilahiler, oratoryo ve tiyatro gösterisi ile devam etti. Program sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Başta Görsel Sanatlar öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte tüm İslam aleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Öğretmenler odamız modernleştirilerek yenilendi.

"Temizlik imandan gelir." anlayışıyla yola çıkarak her hafta en temiz sınıfımızı seçiyoruz ve kendilerini ödüllendiriyoruz.