Etiket Sonuçları: ortaokulu

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin Berat Kandil´i mübarek olsun.

Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Nurgül Yılmaz ve öğrencilerimizin organize ettikleri Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet Akca´nın katılımları ile gerçekleşti.

Konya İl Milli Eğitim Temel Eğitim´den Sorumlu Müdür Yardımcı´mız Sn. Ahmet Ciğerci okulumuzu ziyaret etti. Öncelikler öğretmenlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Sn. Ahmet Ciğerci daha sonra okulumuzu gezerek Okul Müdürü´müz Ercan Kerimoğlu´dan okulumuz hakkında bilgiler aldı. Kendisine ziyretinden ötürü teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayın.

Kutlu Doğum´un 1445. yılını Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı programla Belediye Konferans Salonu´nda kutladık. Kutlamada Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, şiirler, yazılar, koro ve oratoryo çalışmaları sergilendi.Başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, idarecilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

"Süleyman Nerede?" adlı televizyon programıyla tanınan Konya´mızın ünlü televizyoncularından Süleyman Karaca, Konya Büyükşehir Belediye´mizin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında okulumuza gelen "Bilim Tırı"nı, "Cesaret" konulu tiyatro çalışmasını ve okulumuzda yapılan diğer çalışmaları çekmek üzere okulumuza gelmiştir. Kendisine ve Konya Büyükşehir Belediye´mize teşekkür ederiz.

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvalarında dereceye giren okullara ödülleri Seniha Ali Fuat Belgin Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi´nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Okul olarak 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde aldığımız birincilikle ödül törenine okulumuz damgasını vurmuştur. Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yasemin Kadana´yı tekrar tebrik ederiz. Kupalar ve madalyalar için tıklayınız.