Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Cad. No 2 Cihanbeyli/KONYA
Vizyon
Yeni nesli geleceğe milli, manevi duygularını koruyan ülkesini, vatanını ve milletini en ileri derecede gelişmeye, bilimin ve teknolojinin ışığında lider ülke ve toplumun alt yapısını teşkil etmiş bir şekilde hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, tüm canlılara, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının ve bilimsel düşünme anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
2014 Yılı Gençlik Haftası Küçük Erkekler Futbol Şampiyonluğu
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
08.30 - 15.10
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
İngilizce ve Arapça
0 - Yok
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezindedir. İlçe merkezinde ikamet eden öğretmenlerimiz çoğunlukta olup, servisle Konya´ya günlük geliş gidiş yapan öğretmenlerimiz de bulunmaktadır. Konya ve Ankara yönünde yollar tamamen bölünmüş (duble) yoldan oluşmaktadır.
Yerleşim Yeri
Cihanbeyli, ülkemizin toprak bakımından en büyük ilçesidir. Nüfusu yaklaşık 56000 civarındadır. Konya-Ankara yolu üzerinde bulunması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır; Konya-Ankara arası her iki yönde de saat başı 3-4 otobüsle 24 saat kesintisiz ulaşım sağlanmaktadır. İlçe ticari olarak gelişmiş olup, her türlü gıda, giyim, mobilya vs, rahatça temin edilebilmektedir. Konut sıkıntısının olmamasının yanında, konutlar genellikle kaloriferli olup, kiralar 400 TL civarında seyretmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Konya İl Merkezine uzaklık 98 km, (1 saat); Ankara İl Merkezine uzaklık 160 km, (1,5 saat)
Diğer Hususlar
5. Sınıflarımızda yüksek ortalama ile öğrenci kaydı yaptığımız Yabancı Dil ağırlıklı sınıflarımız bulunmaktadır.