KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu

4 Takımımız Namağlup Şampiyon!

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları, Kaleli Yakan Top turnuvalarinda 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde Cihanbeyli ilçesinin namağlup şampiyonu olduk.

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları, Kaleli Yakan Top turnuvalarinda 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde Cihanbeyli ilçesinde müsabakaya katılan bütün okullar arasında büyük mücadele gösterdikleri, hiç yenilgi almadan ilçe şampiyonu olarak branşta ki tüm birincilik kupalarını okulumuza getirdikleri için en başta okulumuza kazandırdığı basarilarindan ve gösterdiği emeklerinden dolayi Beden eğitimi öğretmeni Yasemin KADANA´yı ve tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

En az pozitif bilimler, yabancı dil ve meslek derslerine verdiğimiz önem kadar spor, kültürel ve kişisel gelişim etkinliklerini de önemseyen okulumuzun ve öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 25.03.2016 - Güncelleme: 15.05.2020 19:09 - Görüntülenme: 1082