Okulumuz tarafından Cihanbeyli Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ilçe genelinden katılımın olduğu Şeb-i Arus Tören'i düzenlenerek Hz. Mevlana anılmıştır. Törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
#10Kasim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Kuran-ı Kerim'e geçen ilk öğrencilerimiz ödüllendirildiler.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bağımlılıkla mücadele edelim, öğrencilerimizi koruyalım.

Mevlid-i Nebi haftası için düzenlenen pano yarışmasında birinci olan sınıflarımızın (8A Sınıfı - 5E Sınıfı) panoları görsellerdedir.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Peygamber Efendimiz (sav)'in doğduğu gece olan Mevlid Kandili'ne bir kez daha ulaşabilmenin heyecanını öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı Mevlid Kandili programı ile yaşadık.

Programda günün anlam ve önemi, ilahiler, oratoryo, hacivat-karagöz gösterisi vb. bir çok etkinlik öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm İslam aleminim Mevlid Kandilini yeniden tebrik ederiz.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve İslam aleminim Mevlid Kandili mübarek olsun.

Okulumuz 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılında okul internet siteleri etkin kullanım performansına göre Cihanbeyli ilçe birincisi olmuştur.

Her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize en doğru bilgiyi zamanında ulaştırarak bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünden

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 5.Sınıf öğrenci kayıtları devam etmektedir. Okulumuz hem sınav başarısı hemde ingilizce ağırlıklı eğitimi ile ilcemizde tektir. Çocuklarınızın kaliteli bir eğitim almasını istiyorsanız sizleri Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokuluna bekliyoruz.

Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen veliler bizzat okul müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Tem

2021 LGS Yerleştirme sonuçlarına göre 3️⃣3️⃣ öğrencimiz çeşitli Fen Liselerine ve sınavla öğrenci alan liselere yerleşmiştir.

Hayırlı olsun.

OKULUMUZUN YABANCI DİL (İNGİLİZCE) AĞIRLIKLI DİL SINIFLARINA, 5. 6. 7. ve 8. SINIFLARINA KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

CİHANBEYLİ IMAM HATİP ORTAOKULU 2021 LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI.

2021 LGS'de okulumuzda ve Cihanbeyli ilçemizde ilk dörde giren öğrencilerimiz Meram ve Karatay Fen Liselerine yerleşmiştir.

Hayırlı olsun.

Tem

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün 5. yıldönümünde  tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.