Tem

LGS 2024 yerleştirme sonuçlar açıklandı.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle vatanımız için canını feda etmekten çekinmeyen tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun

Tem

Öğrencimiz, LGS 2024 ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

LGS Kapsamındaki Merkezî Sınav Sonuçları Açıklandı

2 Haziran 2024 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları, meb.gov.tr adresinden erişime açıldı.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi, 2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda (İOKBS) 500 tam puanla Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi, velimizi ve öğretmenlerimi tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri ilçe genelinde rekorlar kırarak Bursluluk sınavını kazandılar. Bazı öğrencilerimiz Bursluluk Sınavı'ndan tam puan alarak hem bizleri gururlandırdılar hem de LGS'den beklediğimiz başarıların uzak olmadığını bir kez daha kanıtladılar.  Öğretmenlerimizi, velilerimizi ve özellikle öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Başarı tesadüf değildir!

May

Okulumuza, "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" projesi kapsamında gelenkesel çocuk oyunlarına yönelik alanlar belirlendi. Bu alanlara geleneksel çocuk oyunları çizildi. Öğrencilerimize geleneksel çocuk oyunları ile ilgili önce teorik eğitim sonra uygulamalı eğitim verildi. Bu çalışmalar ile öğrencilerimiz geleneksel çocuk oyunlarını öğrenme ve bu oyunları oynama fırsatı buldu. Öğrencilerimiz, boş zamanlarında, teneffüsler de ve okul dışı saatlerde oyun alanlarından faydalanarak geleneksel çocuk oyunlarını oynamaya devam etmektedirler.

May

Öğrencilerimizin, okul bahçemizi daha eğlenceli daha öğretici ve daha verimli kullanabilmeleri için okulumuzun bahçesine geleneksel çocuk oyunları alanları çizilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumzda düzenlenen programda büyük bir sevinç ve coşkuyla kutladık. Programda şiirler okundu, hacivat karagöz ve koro gösterileri yapıldı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimizeteşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı kutlu olsun.

Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yakan Top turnuvasında okul takımımız ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya gezisine katıldılar. Gezide öğrencilerimiz, yaşadıkları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma ve görme fırsatı buldular. Öğretmenlerimiz Cemile Aslan'a, Büşra Sarı'ya, Tahir Taşpınar'a, geziye katılan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayram'ı mübarek olsun.

Rahmet ve bereket kapılarının açıldığı, duaların kabul olduğu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemiz mübarek olsun.