Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin #BeratKandili kutlu olsun. Dularımız kabul olsun. Hayırlara vesile olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

#İstiklalMarşı'nın 100. yılını kutluyoruz.
İstiklal şairimiz #MehmetAkifErsoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.
#istiklalmarsı100yasında

Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İNSTAGRAM hesabı olan http://instagram.com/cihanbeylimem üzerinden 30.12.2020 saat 14.00'te canlı yayınlanacak programa tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katılabilirler.

Ayrıca programda Bonus Hocaya sormak istediğiniz soruları Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnstagram ve Facebook hesaplarındaki gönderilerin altında yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.

5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz için derslerimizde bulunan 3. üniteler ile ilgili 3000 soruluk çalışma fasikülleri Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokullar, ortaokullar ve liseler için uzaktan eğitimin 22 Ocak 2021 tarihine kadar devam edeceği açıklanmıştır. İkinci dönem ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.   Ayrıntılı bilgi için http://www.meb.gov.tr/basin-aciklamasi/haber/22189/tr

Milli Eğitim Bakanı Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk:

"Salgın sürecinde bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalara daha kolay ulaşılması için hazırladığımız "covid19.meb.gov.tr" internet sitemiz yayına açılmıştır. Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim."

LGS (Liselere Giriş Sınavı) için aralık ayı örnek soru kitapçığı Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanmıştır. Tüm 8. sınıf öğrencilerimize duyurulur. Sorulara aşağıdaki linkte bulunan haberden ulaşabilirsiniz. http://odsgm.meb.gov.tr/.../sinavla-ogrenci.../icerik/611

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Mesleğim Hayatım Portalı yayına başlamıştır.

Yeniden okullarımıza kavuşacağımız günün erkenden gelebilmesi için tüm vatandaşlarımızdan tedbirlerini arttırmalarını bekliyoruz.

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Bakan Selçuk'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı "Her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren her bir öğretmenimize şahsım, öğrencilerimiz, velilerimiz ve bütün milletimiz adına tek tek teşekkür ediyorum."

Milii Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk:

"

Çoklu müzikal nota

Sertab Erener'den, Öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarımıza destek veren Erener, Ayten Alpman'ın "Memleketim" şarkısını öğretmenlerimiz için uyarladı ve seslendirdi. Bir Başkadır Benim Öğretmenim"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Dünyada ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.