Mrt

Okulumuzda Kütüphane Haftası ile ilgili program düzenlenmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen program ile kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Berat Kandili'niz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Şbt

Miraç kandili sebebiyle okulumuzda miraç kandilinin önemi anlatılarak öğrenci ve öğretmenler ikramlar dağıtıldı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası programı kapsamında ilçemizde bulunan liselere gezi düzenlenmiştir. Bu etkinliklerde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, ilçemizde bulunan liselerin değerli öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası programı kapsamında öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. Kandilimiz mübarek olsun.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen şivlilik paketleri okulumuzda bulunan anasınıfı öğrencilerimize dağıtılmıştır. İlimizin geleneklerini yaşatan, mübarek üç ayların başlangıcında çocukların sevindirilmesine vesile olan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Sarıtaş'a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizim Zenginlikleri projesi Dede Korkut Hikayeleri etkinlikleri kapsamında Dede Korkut Hikayeleri kitapları öğrencilerimize dağıtıldı. Öğrencilerimiz kitaplarını okul kütüphanemizde okumaya başladılar. Türkçe öğretmenimiz Aslı Duyar'a ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ortak çalışmasıyla Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu Dijital Gazetesi 15 Temmuz Çocuk Özel Sayısı hazırlanmıştır. Dijital gazetemizde, demokrasi, vatan sevgisi, fedakarlık gibi değerlerimizin vurguladığımız, şehitlerimizi ve gazilerimizi andığımız, günün anlam ve önemi ile ilgili farkındalık sağlanmaya çalıştığımız, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek içerikler bulunmuktadır. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

“Bizim Okulumuz” projesi kapsamında yürütülen “Şehrimiz İmzamız” projesi ile birlikte okulumuzun duvarları Mevlana ve semazen figürleriyle süslenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okullarda söz varlığını zenginleştirmeyi, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında her yıl tüm ilçelerde düzenlediği “Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışması Cihanbeyli'de başladı. Okulumuz yarışmanın ilk etabında birinci olarak tur atladı. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası sebebiyle yerli malı ürünlerle düzenlenen kermese, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet SARITAŞ, Şube Müdürlerimiz Hasan ÖZTEKİN, Fatih GÜDÜCÜ ve Cihanbeyli halkı katılmıştır. Kermesten elde edilen gelir, Filistin'e yardım için ilgili kurumlara gönderilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve yoğun katılımları nedeniyle Cihanbeyli halkına teşekkür ederiz.