Haz

5. SINIF KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

5. sınıfa kayıt olacak öğrencilerimizi, 6. 7. ve 8. sınıfa nakil olacak öğrencilerimizi bekliyoruz.

Haz

Okulumuzun 2021 LGS sonuçlarına göre CİHANBEYLİ İLÇE BİRİNCİSİ olan öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzun 2021 LGS sonuçlarına göre CİHANBEYLİ İLÇE İKİNCİSİ olan öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzun 2021 LGS sonuçlarına göre CİHANBEYLİ İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olan öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzun 2021 LGS sonuçlarına göre CİHANBEYLİ İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ olan öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencimizin başarılarının daim olmasını dileriz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayram'ı kutlu olsun. Tüm müslümanlar için hayırlara ve kurtuluşa vesile olsun.

Öğrencilerimizle, velilerimizle, öğretmenlerimizle ve tüm İslam alemiyle birlikte mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun. Hayırlara vesile olsun.

Tüm öğrencilerimizin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin #BeratKandili kutlu olsun. Dularımız kabul olsun. Hayırlara vesile olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

#İstiklalMarşı'nın 100. yılını kutluyoruz.
İstiklal şairimiz #MehmetAkifErsoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.
#istiklalmarsı100yasında

Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Milli Eğitim Bakanı Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk:

"Salgın sürecinde bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalara daha kolay ulaşılması için hazırladığımız "covid19.meb.gov.tr" internet sitemiz yayına açılmıştır. Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim."

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Mesleğim Hayatım Portalı yayına başlamıştır.