Yeniden okullarımıza kavuşacağımız günün erkenden gelebilmesi için tüm vatandaşlarımızdan tedbirlerini arttırmalarını bekliyoruz.

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Bakan Selçuk'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı "Her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren her bir öğretmenimize şahsım, öğrencilerimiz, velilerimiz ve bütün milletimiz adına tek tek teşekkür ediyorum."

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Dünyada ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk sosyal medya hesaplarından 16 Kasım 2020 ara tatili ile ilgili açıklamada bulunmuştur.

LGS tarihi  belli oldu.

LGS (Liselere Giriş Sınavı) 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacaktır. #LGS2021

Tüm 8. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. #10kasım

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Mektebi 40. gününe ulaştı. 40 gün içerisinde yapılan faaliyetlerin sayıları bir görsel ile paylaşıldı.

Tüm öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Tüm öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve İslam âleminin Mevlit kandili mübarek olsun.

5. sınıflarımız 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlıyorlar.

Tüm öğrencilerimizin bir an önce yüz yüze eğitime başlayabilmesi için herkesi maske-mesafe-hijyen kurallarına uymaya davet ediyoruz.

TRT EBA TV'de yeni dönem uzaktan eğitim yayınları 21 Eylül 2020'de başlıyor.
TRT EBA Tv Ortaokul yayın programı, dersler ve konular görsellerdedir. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Ağu

Ebediyete intikal etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun.

Ağu

31 Ağustos tarihinden uzaktan eğitim ile başlayacak 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı canlı ders programı görseldedir. Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.