Tem

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarız. Hayırlı ve sağlıklı bayramlar dileriz.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz. Şehitlerimize ve gazilerimize müteşekkiriz.

Cumhurbaşkanı'mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, okulların Eylül ayında açılacağını açıklamıştır. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin 19 Haziran'a kadar devam edeceğini, ayrıntılı bilgilerin daha sonra paylaşılacağını açıklamıştır.

Tüm öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve İslam alemi ile birlikte bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecemiz mübarek olsun. Kadir gecemiz hayırlara vesile olsun. Dualarımız kabul olsun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Okulumuzun tanıtım sunumunu indirebilirsiniz.

Okulumuzun tanıtım afişi görseldedir.

Okulumuzun başarıları aşağıda listelenmiştir.

Okul Tanıtım Filmi

Sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz okulumuz ile ilgili bilgileri sosyal medya hesaplarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz. Okulumuzun Facebook ve Twitter hesapları bulunmaktadır.

Milli Eğitim Bakanı Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini açıkladı.

Öğrencilerimizden 31 Mayıs'a kadar evlerinde kalmalarını ve Eba'yı takip etmelerini bekliyoruz.

Tüm öğrencilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız. Herkese sağlıklı günler dileriz.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah. Hayırlı kandiller.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim ile ilgili süreci açıklamalarda bulundu. Açıklamada uzaktan eğitim sürecinin hafta içinde simülasyonlarla ve örnek videolarla açıklanacağı belirtildi.