Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Mektebi 40. gününe ulaştı. 40 gün içerisinde yapılan faaliyetlerin sayıları bir görsel ile paylaşıldı.

30 Ekim 2020 saat 14.51'de meydana gelen İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Tüm öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Tüm öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve İslam âleminin Mevlit kandili mübarek olsun.

5. sınıflarımız 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlıyorlar.

Tüm öğrencilerimizin bir an önce yüz yüze eğitime başlayabilmesi için herkesi maske-mesafe-hijyen kurallarına uymaya davet ediyoruz.

TRT EBA TV'de yeni dönem uzaktan eğitim yayınları 21 Eylül 2020'de başlıyor.
TRT EBA Tv Ortaokul yayın programı, dersler ve konular görsellerdedir. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Ağu

Ebediyete intikal etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun.

Ağu

31 Ağustos tarihinden uzaktan eğitim ile başlayacak 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı canlı ders programı görseldedir. Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Ağu

Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının 31 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan eğitim araçları ile açılacağını, 21 Eylül 2020 tarihi itibariyle de aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlanacağını açıklamıştır.

Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Ağu

Tüm mezunlarımızın yolları ve bahtları açık, başarıları daim olsun.

Tem

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarız. Hayırlı ve sağlıklı bayramlar dileriz.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz. Şehitlerimize ve gazilerimize müteşekkiriz.

Okulumuzun tanıtım sunumunu indirebilirsiniz.