Kadir Gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapılmıştır.  Programı hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü kutlu olsun.

Mrt

İlçemizde düzenlenen IV. Konya Akıl ve Zeka Oyunları Ortaokullar Arası İlçe Finalinde öğrencilerimiz iki ayrı oyunda birinci oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Miraç Kandili'miz mübarek olsun.

Ock

Eğitimci - yazar Duran Çetinokulumuzda öğrencilerimizle buluşarak faydalı bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Kültür Gezisi"ne 7. Sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Eğitici ve eğlenceli geçen gezimiz için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay ve Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

14-23 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Konya Kitap Günleri'ne okulumuzun öğrencileri de katıldılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yiğit, okulumuzu ziyarette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürümüze İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Sarıtaş ve şube müdürlerimiz eşlik ettiler. Öğretmenlerimiz ile görüş alışverişinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz, sınıfları gezerek öğrencilerimizle de sohbet etti. Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV)' in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyleokulumuzda Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimizin yönetiminde kutlama programı gerçekleştirildi. https://t.co/VZZJZN8oDo

Ağu

Bu büyük başarıyı elde eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

LGS2022'de gelenek yine değişmedi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

6B sınıfı öğrencilerimiz sınıflarını yenilemek ve güzelleştirmek için çalışmalara başladı. Bu konuda hayallerine öncülük eden sınıf öğretmenleri Sinan Albayrak'a, Fen Bilimleri öğretmeni Fatmanur Balcı'ya ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen Görsel Sanatlar sergimize ilçe genelinden yoğun ilgi gösterilmiştir. Başta öğrencilerimiz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hatice Türker olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.