28 Aralık 2020 - 01 Ocak 2021 Trt Eba Tv Ortaokul yayın programı görseldedir.

İlk dönem yapacağımız yüz yüze sınavlar iptal edilmiştir. Öğrencilerimizin değerlendirmeleri ders etkinliklerine katılım puanı, proje puanları ve daha önceden yüz yüze yapılmış olan sınav puanları ile yapılacaktır. Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

31 Aralık'a kadar sürecek olan uzaktan eğitimin detayları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.

Okullarımızda 31 Aralık 2020 tarihine kadar eğitimler uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.

16 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren öğrencilerimizin bir haftalık ara tatilleri başlayacaktır.

Ara Tatil Tarihi: 16 Kasım 2020 - 20 Kasım 2020

Öğrenme yolculuğumuza ev sahipliği yapan Öğretmen Mektebi, öğretmen ve akademisyenleri eğitim zemininde bir araya getiriyor. NEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan YILMAZ ile   16 Kasım   Çalar saat 20.00'de "Mutlu Okul"u konuşacağız.

Cihanbeyli İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarımızda #geleceğenefes için fidan diyerek fidan ekim etkinliği düzenleyecektir. Etkinlik 11.11.2020 tarihinde 1111 fidan dikimi ile gerçekleştirilecektir.

5.sınıflarımızın yüz yüze eğitimi bu pazartesi (2 Kasım 2020) başlıyor. Derslerimiz pazartesi-salı ve perşembe- cuma günleri olmak üzere iki grup olarak işlenecektir. Detaylı bilgiyi sınıf rehber öğretmenlerinizden alabilirsiniz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Trt Eba Tv Ortaokul hazırlık dönemi yayınları başlıyor.

31 Ağustos - 18 Eylül tarihleri arasında uygulanacak olan program görseldedir.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

31 Ağustos 2020 Uzaktan Eğitim başlayacaktır.

21 Eylül 2020 Aşamalı ve Seyreltilmiş Yüzyüze Eğitim başlayacaktır.

LGS 2020 klavuzu yayınlanmıştır.

Mrt

LGS (Liselere Giriş Sınavı) , öğrencilerimizin birinci dönem görmüş olduğu konulardan yapılacaktır.

Yeni kayıtlarımız ve nakil işlemlerimiz Haziran´dan itibaren başlıyor. Detaylı bilgi için telefon numaralarımızı arayabilir ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.