KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Cad. No 2 Cihanbeyli/KONYA
Vizyon
Yeni nesli geleceğe milli, manevi duygularını koruyan ülkesini, vatanını ve milletini en ileri derecede gelişmeye, bilimin ve teknolojinin ışığında lider ülke ve toplumun alt yapısını teşkil etmiş bir şekilde hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, tüm canlılara, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının ve bilimsel düşünme anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
2014 Yılı Gençlik Haftası Küçük Erkekler Futbol Şampiyonluğu
08.30 - 15.10
İngilizce ve Arapça
Okulumuz Konya ili Cihanbeyli ilçesi merkezindedir.
Yerleşim Yeri
Cihanbeyli, ülkemizin toprak bakımından en büyük ilçesidir. Nüfusu yaklaşık 56000 civarındadır. Konya-Ankara yolu üzerinde bulunması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır; Konya-Ankara arası her iki yönde de 24 saat kesintisiz ulaşım sağlanmaktadır. İlçe ticari olarak gelişmiş olup, her türlü gıda, giyim, mobilya vs, rahatça temin edilebilmektedir.
Okulumuz Cihanbeyli ilçe merkezindedir.
Diğer Hususlar
5. Sınıflarımızda yüksek ortalama ile öğrenci kaydı yaptığımız Yabancı Dil ağırlıklı sınıflarımız bulunmaktadır. Okulumuzun hizmet standartlarını öğrenmek için: https://cihanbeyliiho.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/42/08/736703/dosyalar/2022_06/03120127_Okul_Kurum_Hizmet_Standartlar.xlsx