Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili Kasım ayı örnek soruları yayımlandı.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay örnek soru kitapçığı yayımlamaya devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim Kurumlarına yönelik yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili örnek sorular yayımlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda 23 Kasım cuma günü kutlanacaktır.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili çeşitli etkinlik ve program düzenlenecektir.

10 Kasım 2018 Cumartesi günü tüm öğrencilerimizin anma programımıza katılmak üzere 8.45´te okulumuzda olmaları gerekmektedir. Taşımalı öğrencilerimiz için servisler 10 Kasım 2018 günü de hizmet vereceklerdir. Tüm velilerimiz ve halkımız da anma programına davetlidir.

Kızılay işbirliği ile gerçekleşen kan bağışı kampanyası 19 Kasım 2018 tarihinde 12.30 ile 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Programının hazırlanmasına gösterdiğiniz katkıdan dolayı  teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, liselere geçişle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yılmaz, liseler geçişte uygulanacak sınav ile ilgili daha detaylı bilgiler verdi.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantımız 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 15.20´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından tanıtıldı.

Yeni kayıtlarımız ve nakil işlemlerimiz 15 Haziran´dan itibaren başlıyor. Detaylı bilgi için telefon numaralarımızı arayabilir ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.