Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, liselere geçişle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yılmaz, liseler geçişte uygulanacak sınav ile ilgili daha detaylı bilgiler verdi.

Eba tarafından 3. sü düzenlenen kısa film yarışmasının sonuçları açıklandı.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantımız 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 15.20´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından tanıtıldı.

Mrt

Sevgili öğrencilerimiz, 2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Başvuruları 21.03.2016 - 08.04.2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yeni kayıtlarımız ve nakil işlemlerimiz 15 Haziran´dan itibaren başlıyor. Detaylı bilgi için telefon numaralarımızı arayabilir ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Mrt