Mrt

2014-2015 eğitim öğretim yılı itibari ile taşındığımız yeni binamızı güzelleştirme çalışmaları kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gönül Göktepeoğlu güzel bir duvar resmi çalışması yapmıştır.

Şbt

Güneş gören sınıflardaki aşırı sıcaklıktan dolayı ders işlemeye engel olabilecek durumları ortadan kaldırmak için perde yaptırıldı.

"Gezici Bilim Merkezi" projesi kapsamında oluşturulan "Bilim Tırı" okulumuzu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü´müz Sayın Şemseddin Aykut okulumuzu ziyaret etti. Sayın Şemseddin Aykut, öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ederek okulumuz hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmasına önem veren okulumuz idareciler ve öğretmenleri, kütüphaneyi güncelleyerek yenilemiş ve öğrencilerin kullanımına açmıştır. Emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun eksiklerini tamamlamak için yapılan çalışmalar sonucunda fen laboratuvarımız kullanıma açılmıştır. Artık okulumuzdaki Fen ve Teknoloji dersleri sadece okuyup yazarak değil, yaparak ve yaşayarak daha bilimsel bir ortamda işlenecektir. Bu sayede öğrencilerimizin somut olarak öğrenmesi ve başarılarının artırılması amaçlanmaktadır. Emeği geçenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlamış olan program ile okul bahçesinde kutlandı. Çeşitli etkinliklerin bulunduğu programda şiir ve koro gösteriside yer aldı.