Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin Berat Kandil´i mübarek olsun.

Mesleki Rehberlik çalışmaları kapsamında Müdür Yardımcısı Selman Sarı, Rehberlik Öğretmeni Muhammet Öz, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Muhammet Akkaş, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İlhami Sönmez ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Engin Çakas gözetimindeki 8. sınıf öğrencilerimiz ilçemizde bulunan liselere ziyarette bulundular.

Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Nurgül Yılmaz ve öğrencilerimizin organize ettikleri Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet Akca´nın katılımları ile gerçekleşti.

Öğrencilerimiz duvarlara asılan panolara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) hakkında aklına gelenleri yazıyorlar. Yazılanları görmek için tıklayınız.

Konya İl Milli Eğitim Temel Eğitim´den Sorumlu Müdür Yardımcı´mız Sn. Ahmet Ciğerci okulumuzu ziyaret etti. Öncelikler öğretmenlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Sn. Ahmet Ciğerci daha sonra okulumuzu gezerek Okul Müdürü´müz Ercan Kerimoğlu´dan okulumuz hakkında bilgiler aldı. Kendisine ziyretinden ötürü teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayın.

Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet GENCER ve Cihanbeyli İlçe Garnizon Komutanı J. Bnb. Osman SAYGILI tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı´nı okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Törene öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de katıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu olarak kutluyoruz.

Ünlü sunucu Süleyman Karaca okulumuzu ziyareti sırasında "Bilim Tırı"nda, Z-Kütüphanemizde, halısahamızda ve sınıflarımızda incelemelerde bulunarak röportajlar yapmıştır. Kendisine okulumuz ziyaret ettiği ve öğrencilerimizle yakından ilgilendiği için teşekkür ederiz.

Medeniyet Okulu´nun Nisan Ayı değeri olan "Nezaket saygınlığa götürür, kabalık zillete düşürür." konulu etkinlik okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Resimler için tıklayın.

"Süleyman Nerede?" adlı televizyon programıyla tanınan Konya´mızın ünlü televizyoncularından Süleyman Karaca, Konya Büyükşehir Belediye´mizin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında okulumuza gelen "Bilim Tırı"nı, "Cesaret" konulu tiyatro çalışmasını ve okulumuzda yapılan diğer çalışmaları çekmek üzere okulumuza gelmiştir. Kendisine ve Konya Büyükşehir Belediye´mize teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilim Tırı okulumuz ve öğrencilerimizle bulıuştu. Resimler için tıklayın.

3. Konya Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvalarında dereceye giren okullara ödülleri Seniha Ali Fuat Belgin Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi´nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Okul olarak 5.ve 6. sınıf Kız/Erkek kategorilerinde aldığımız birincilikle ödül törenine okulumuz damgasını vurmuştur. Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yasemin Kadana´yı tekrar tebrik ederiz. Kupalar ve madalyalar için tıklayınız.

Fen ve Teknoloji Dersi Öğretmeni Muhammet Akkaş ve 6-D sınıfının hazırlamış oldukları "Eşofmanlı Şevket Hoca" Çalışması için tıklayınız.

Z-Kütüphanemize yeni kitaplar ve bilgisayarlar eklendi. Z-Kütüphanemizin son hali için tıklayın.