29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´mız kutlu olsun.

Z- Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) Resimleri için Tıklayın.

Resimler için tıklayın.

Bahçe düzenleme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi: "Halı saha". Yapımına başlanan halı sahanın en kısa sürede bitirilerek öğrencilerimizin kullanımına açılması planlanmaktadır.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu´nda 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başladı.

Yeni kayıtlarımız ve nakil işlemlerimiz 15 Haziran´dan itibaren başlıyor. Detaylı bilgi için telefon numaralarımızı arayabilir ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Okul bahçemizdeki Şadırvanımızı hayır sever Ümmü Gülsüm hanımefendinin katılımıyla açıldı. Törende Müdürümüz, Müdür Yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hazır bulundular. Fotoğraflar için tıklayın.

Okulumuzun duvarlarını yeni tablolarla süsledik. Tablolarımızı görmek için tıklayınız.

İlçemizde, okulumuzun organizasyonuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Cihanbeyli ilçesinde Etkileşimli (Akıllı) Tahta takılan ilk ortaokul olduk.

Okulumuza yeni ve modern bir logo hazırlandı.

Öğrencilerimizin dilek ve önerilerini toplayabilmek için okulumuza dilek ve öneri kutuları yerleştirildi.

Bahçe düzenleme çalışması kapsamındaki şadırvan inşaatımız tamamlanmıştır. Resimler için tıklayın.

Okulumuz bahçemizde şadırvan inşatı başlamıştır.