Milli Birlik ve Bütünlük Çalışmaları kapsamında okulumuza gelen polisler öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Okulun eve yakınlaşması projesi kapsamında okulumuzda ailelere ve öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapılmaya devam etmektedir.

Gönüllü topluma hizmeti çalışmaları kapsamında okullumuz öğrencileri yaşlılara ziyaretlerde bulunmuşlardır. Hayat tecrübesi ve dini bilgileri kuvvetli olan yaşlılarımız öğrencilerimizin ufkunu genişletmiş ve çeşitli bilgiler vermişlerdir.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz kendi aralarında toplanarak çeşitli konularda ortak kararlar aldılar ve bu kararları uygulama yolunda önemli adımlar attılar.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Aralık ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları turnuvalarındaki okulumuzun kullanacağı formaları yaptıran kıymetlı sponsorlarımız Ekinciler Hazır Beton ailesi adına Mustafa EKİNCİ’ye ve Makasçı Ahmet ailesi adına Muhammed SATILMIŞ’a forma hediye ederek okulumuza yapılan maddi ve manevi destek için teşekkür ettik.

Davetimizi kırmayarak okulumuzu ziyarete gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKYÜREK beyefendiye teşekkür ediyoruz.Ayrıca Cihanbeyli Belediye başkanımız sayın Mehmet KALE beyfendiye ve İsmet KART abimizede yaptıkları destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun bahçe duvarına Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ferforje yapımına başlanmış olup Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir AKyürek beyefendi ve vesile olan Ak Parti İlçe Başkanı sayın Serdar Karaburun beyefendiye teşekkür ediyoruz.

Konya Büyükşehir Belediye´mizin bir başka hizmeti olan Bilgehane, gezici kütüphane, okulumza gelerek öğrencierimiz ile buluştu. Öğewncilerimizin büyük ilgisini toplayan Bilgehane sayesinde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de farklı bir gün geçirdiler. Konya Büyükşehir Belediye´mize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Konya Büyükşehir Belediyesi´nin öğrenciler için hazırlamış olduğu Bilim Tırı tekrar okulumuza geldi. Bütün öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği ve birçok yeni bilgi öğrendiği Bilim Tırı için Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.

Okulumuz Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Cihanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler kategorisi futbol turnuvasında İlçe Birincisi olmuştur.ilçemizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Konya’da temsil edecektir.Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN ve futbolcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

İlimiz genelinde 5. Sınıflara yönelik 27 ve 28 Aralık 2017 tarihinde Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sınavları yapılacak olup öğrencilerimize derslerin bitiminden itibaren gönüllü öğretmenlerimiz tarafından ders anlatılmaktadır.Öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.