Değerler Eğitimi kapsamında Eba tarafından hazırlanan "Dürüstlük ve Güven" konulu videoyu aşağıdaki medya playerdan izleyebilirsiniz.

“KİM BİLİR” Bilgi Kültür Yarışması, 12. sınıf öğrencilerine yönelik olup bir çeşit üniversite hazırlık etkinliğidir. Öğrencilerimizin yarışarak ve eğlenerek öğrenmelerinin hedeflendiği bu uygulamayla öğrencilerimiz, dört yıllık lise öğrenimi boyunca edindiği bilgi ve kazanımlar açısından kendilerini test edebilecekleri gibi sınıf ve yaş seviyelerindeki diğer yarışmacılara ilişkin dönütler de alabileceklerdir. İlk aşamada yaklaşık 250 sorunun yer aldığı uygulamanın ilerleyen zamanlarda soru sayısı artırılabileceği gibi sözel alandaki diğer branş derslerini de kapsaması planlanmaktadır.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Özgün Çalışmalar ve Etkinlikler Portalı yayın hayatına başlamıştır.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Kasım ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları turnuvalarındaki okulumuzun kullanacağı formalar tamamlanmış olup emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ÇAYAN´a, kıymetlı sponsorlarımız Ekinciler Hazır Beton´a, Makascı Ahmet´e ve Hüseyin Yağcı´ya okulumuz adına teşekkür ederiz.

Okulumuzun müzik öğretmeni Deniz Dağıstan´a ve öğrencilerimize bu anlamlı gün adına hazırladıkları, herkesin beğenisini kazanan çalışma için teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri olarak öğretmenler günü münasebetiyle yemek organizasyonu düzenlendi. Başta emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğretmenler gününü kutlarız.

Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte okulumuz öğretmenlerinin gününü kutladık. Sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla dolu seneleri geride bırakıp nice ögretmenler günlerine ulaşmayı yüce Allah´tan niyaz ederiz.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Mustafa Kemal Atatürk

Başta okulumuzun vefakar ve cefakar öğretmenleri olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafında düzenlenen tören ile birlikte ulu önder Mustafa Kemal Atatürk saygı ve sevgi ile anıldı.

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan organ bağışı haftası kutlamak ve öğrencilerimizi sağlıklı yaşam bilincini kazandırmak için Cihanbeyli Ilçe Sağlık Müdürlüğü´nden gelen görevliler tarafından bir konusma yapılı ve okulumuz içerisinde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Görevli arkadaşlara, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

"29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası" münasebetiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.Programa bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerimiz katıldı. Programda öğrencilerimiz haftanın önemiyle ilgili yazı ve şiirlerini okudular.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarız.

Okulumuzda demokrasi heyecanı yaşandı. Okulumuz öğrenci temsilcisi seçimleri büyük rekabet içerisinde gerçekleşti. Seçimlere birçok öğrencimiz çeşitli projelerle aday oldular ve bir hafta boyunca projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Büyük titizlikle gerçekleşen oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Berkay Ufacık seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.