Okul bireytlerinin memnuniyetini ölçmek için geçen senelerde düzenlenen anketlere bir yenisi daha eklenmiştir.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen etkinlikler okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda  ayet ve hadis okumaları, Yediler Okuyor Etkinliği, şiir ve kitap okuma etkinlikleri, mevlid etkinlikleri, Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma faaliyetleri,spor etkinlikleri, Evin Okula Yaklaşması çalışmaları ve buna benzer bir çok etkinlik ve çalışma düzenlenmektedir.

Okulumuz Mesleki Tatbikat Çalışmalar Kulübü etkinlikleri düzenlenmiştir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden okulumuz Konya genelinde 37 takımın katıldığı turnuvada yarı finale çıkmış olup final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Rehberlik servisi tarafından okul ortamını daha kaliteli bir hale getirebilmek ve okul ortamını kullanan bireylerin görüşlerini alabilmek amacıyla Okul Ortamını Değerlendirme Anketi uygulandı.

Okulumuzda sınıflarımıza bilim medeniyet tarihimizde ilim ve hikmet dünyasındaki öncü şahsiyetlerin isimleri verilmiştir. Bu sayede Türk bilim adamları saygıyla anılmış olup aynı zamanda çocuklarımıza tarih ve medeniyet bilincimiz aşılanmıştır.

Velilerimiz ile öğretmenlerimizin daha rahat görüşmeleri, çocuklarımızın geleceğini daha rahat planlayabilmemiz için veli görüşme odası düzenlenmiştir.

Milli Birlik ve Bütünlük Çalışmaları kapsamında okulumuza gelen polisler öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Okulun eve yakınlaşması projesi kapsamında okulumuzda ailelere ve öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapılmaya devam etmektedir.

Gönüllü topluma hizmeti çalışmaları kapsamında okullumuz öğrencileri yaşlılara ziyaretlerde bulunmuşlardır. Hayat tecrübesi ve dini bilgileri kuvvetli olan yaşlılarımız öğrencilerimizin ufkunu genişletmiş ve çeşitli bilgiler vermişlerdir.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz kendi aralarında toplanarak çeşitli konularda ortak kararlar aldılar ve bu kararları uygulama yolunda önemli adımlar attılar.

Okulumuzun Vizyon Belgesi kapsamında Aralık ayı için planlanan çalışmalar gerçekleştirilmektedir.