Her yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk hafta kutladığımız ilköğretim haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarılarla dolu bir yıl  temenni ediyoruz.

Okulumuzda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çoşku ve neşe ile kutladık. Emeği geçen ve katılan tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ederiz. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından ortak okuma çalışmaları yapıldı. Ayrıca Ali Fuat Başgil´in "Gençlerşe Başbaşa" kitabı okunup müzakere edildi.

Mrt

Şehitlerimizin acısını en derinlerde üzüntüyle hissettiğimiz ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde okul olarak farklı bir anma programı hazırlamak amacıyla yola çıktık.

İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yüreklere işlemeli, bu programda görev alan ve izleyen gençlerimizin yüreğine vatan aşkıyla büyüyecek tohumlar serpebilmeliydik.

Yüzyıllardır acılarla yaşayan bir millet olmaya alıştık da vatanımıza ihanet edem hainleri affetmeyi hiç bir zaman düşünmedik. Trablusgarp´ta Balkanlar´da, Dünya Savaşı´nda ve Çanakkale´de şehitlerin kan kokusu genizlerimizi yakarken gözyaşımızı içimize akıtmıştık da bir ölür bin doğarız diye haykırmaktan hiç vazgeçmemiştik. İşte bu direnişin çocuklarımız tarafından halkımızla paylaşılmasına aracılık ettik.

Bugün de ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan bayrağımızı ilelebet dalgalanacağını ve marşımızı haykırdık.

Okulumuzun nihai hedefi sadece iyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olarak öğrencilerimizi yetiştirmek değil, vatansever ve değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek yönünde devam edecektir.

Bu anlamlı günde yüreklerimizi vatan kokan marşı ile aydınlatan Mehmet Akif´ e selam olsun, mekânı cennet olsun.

Programımızda bizi yalnız bırakmayan ve takdirlerini sunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, halkımıza, değerli öğrencilerimize, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Personellerin ve öğrencilerin adet ve acil durumlarda neler yapacağını hatırlatmak ve okulu en hızlı şekilde boşaltmayı sağlamak amacıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla okulumuzda ikaz alarmı tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Bir imam hatipli olarak öğrencilerimize rol model olan ve ilçemizdeki eğitimi idare eden İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Şemseddin Aykut´u ziyaret ettiler. Sayın Şemseddin Aykut´a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Sabri Gövez´e teşekkür ederiz.

Şbt

ilcemiz Müftülügünce görevlendirilen murakıp Yusuf SANCAR öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içi davranışları izlendi ve öğretmenler kurulu tarafından değerlendirildi.

Şbt

İş sağlığı ve okul güvenliği için gerekli tedbirler okul idaresi tarafından alınmıştır. Merdivenleriler kaymayı önleyici bantlar, pencerelere demir ve yönlendirme tabelası gibi bir çok tedbir alınmıştır.

Şbt

Okulumuz Bilişim öğretmeni Hüseyin Turan kişisel gelişim ve mesleki gelişim ile ilgili sunum yaptı ve Eba´ya yönelik materyal hazırlama ile ilgili bilgi verdi

Şbt

Okulumuz 5. sınıfları bilim adamlarını araştırıp onları taklit ederek tanıtımlarda bulundular.

Şbt

Okul Mescidlerinde Kuran-i Kerim okumaya uygun hale getirildi. Mescidlerimize rahleler alındı.