Mrt

MEB tarafından günlük evde vakit geçirme örnek planları hazırlandı. Bu planları uygulayarak evdeki vaktinizi daha güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanı Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk yaptığı açıklamada LGS'nin (Liselere Giriş Sınavı) 1. dönem okullarımızda yüz yüze eğitim ile anlatılan konulardan oluşacak sorularla yapılacağını belirtti.

Mrt

Sevgili öğrencilerimiz, Trt Eba Tv Ortaokul kanalı üzerinden uzaktan eğitim derslerimiz başladı. Herkese hayırlı dersler dileriz.
Ayrıca dileyenler aşağıdaki linkten Trt Eba Tv Ortaokul kanalını internet vasıtasıyla izleyebilirler.

Mrt

Sınıf bazında uzaktan eğitim yayın programı paylaşılmıştır. Ayrıca İlk dersi 23 Mart Pazartesi günü saat 9:00'da Milli Eğitim Bakanı'mız Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk anlatacaktır.

Mrt

EbaTV uydu frekansları ve şifreli yayın kanal sıralama bilgileri görseldedir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanı Sn. Prof. Dr. Ziya Selçuk; öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm vatandaşlarımıza tavsiyelerde bulunmuştur.

Mrt

Öğrencilerimiz ve velilerimiz Trt-Eba Tv ile ilgili uydu  frekansı bilgilerine görseller üzerinden ulaşabilirler.

Mrt

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un  açıkladığı 23 Mart Pazartesi günü saat 09.00'da başlayacak ebaTV ortaokul ders proramı görseldedir. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bu ders programına göre Eba üzerinden dersleri takip edebilirler.

Mrt

Tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin tertemiz ortamlarda eğitim görebilmeleri için okulumuz Cihanbeyli Belediyesi'nden gelen ekiplerce dezenfekte edilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Mobil hat olarak Vodafone kullanan öğrencilerimiz ve velilerimiz, Mart ayı sonuna kadar 3 Gb'a ek olarak 3 Gb toplamda 6 Gb interneti Eba üzerinden ücretsiz kullanabileceklerdir.

Mrt

Mobil hat olarak Turkcell kullanan öğrencilerimiz ve velilerimiz, uzaktan eğitim sürecinde 3 Gb'a ek olarak 3 Gb toplamda 6 Gb interneti Eba üzerinden ücretsiz kullanabileceklerdir.

Mrt

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatı doğrultusunda okulumuzda temizleme ve dezenfekte etme çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilerimizin sağlık ortamlarda eğitim görebilmeleri için çalışan ve emekleri geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Mobil hat olarak Türk Telekom kullanan öğrencilerimiz ve velilerimiz, uzaktan eğitim devam ettiği sürece 3 Gb'a ek olarak 5 Gb toplamda 8 Gb interneti Eva üzerinden ücretsiz kullanabileceklerdir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim süreci ile ilgili EBA üzerinden video ve simülasyonları yayınlamaya başladı. Sürecin nasıl işleyeceğine dair açıklamalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.